Kérjük, adód 1%-val - Continental Alapítvány, adószám: 18400003-1-05 és bármilyen más támogatással ha teheted, segítsd Alapítványunk munkáját, hiszen a csoportokban résztvevő fiatalok nevelése, oktatása, lelki életük fejlesztése a legcsodálatosabb befektetés!

Köszönettel:

Continentals


Kedves Barátaink!

A 2021-es év elején Isten elé vittük szolgálatunkat közösen a vezetőséggel. Hittel elindítjuk a szervezést!  Mint ahogyan az előző évben is különleges szolgálatok részeseivé válhattunk, így bízunk, idén is elindulhatunk, adhatunk, elmondhatjuk sokaknak az evangéliumi üzenetet!

Nyáron szeretnék két csoportot megszervezni: Frontline Continental Singers és Continental Színház csoportot. Az előkészületek (a zenei program kiválasztása, a színdarab véglegesítése) már folyamatban vannak.

De mindez nélküled nem lehetséges! Így várjuk a jelentkezőket!!! Ha szívesen eltöltenél egy izgalmas két hetet a Continental színeiben mint énekes, technikus, színész, vagy segítő, akkor jelentkezz az alakuló csoportjaink bármelyikébe! Várunk! Csak kattints a lentebb megtalálható Várjuk a jelentkezőket fő címre!

Ha szívesen meghívnád bármelyik csoportunkat nyárra egy nagyszerű szolgálatra, kérlek, jelezd ezt nekünk a szintén lentebb megtalálható Koncertszervezés fő címre kattintva! 

Continentals


Kedves Barátaink!

A nyári szolgálatunk lezárult, ám az évközi csoportunk vállal meghívásokat az ország különböző településeire. Szeptemberben Szendrőn adtunk koncertet az "Ars Sacra" évek óta megrendezésre kerülő programja keretében. Mindig csodálatos érzés és különleges lehetőség Istenről énekelni, hatalmáról bizonyságot tenni!

A következő hónapok is meghívásokkal telítettek. A lehetőségekhez mérten készülünk a szolgálatokra. 

Kérlek, imával te is kísérj minket, légy a háttérországunk, minden napon szükségünk van rá! Köszönjük!

A koncerteken elhangzik a támogatás lehetősége. Ha Te is szívesen támogatnád alapítványunkat, megteheted.

Bankszámlaszámunk:

OTP 11734004-20348911-00000000

Köszönjük szépen!

Continentals


Kedves Barátaink!

Elkészült "Egyetlen" című legújabb albumunk, melyet nagy szeretettel ajánlunk figyelmedbe! Ha szívesen hallgatnád otthonodban is a Continental bátorító dalait, akkor ne késlekedj, jelezz nekünk, hány albumra lenne szükséged!

Minden üzenet fontos, meríts erőt, bátorítást, örömöt és megújulást dalaink által!

Continentals


Várjuk a jelentkezőket!

Ha kedvet kaptál a Continental színeiben való szolgálatra, jelentkezzz hozzánk!

Várunk énekeseket, technikusokat, segítőket 2021-ben alakuló csoportjainkba is!

https://www.youtube.com/watch?v=lVBgtQXBsnc&t=1s

 


Koncertszervezés

2021-ben szeretnénk a TE településeden koncertezni!

Jövő nyári programunkra már most keressük a koncerthelyeket. Bármely magyar településre (határon belül és kívül!) elutazunk.

Hívj meg bennünket, vagy írj az org@continentalsingers.hu e-mailcímre!

https://www.youtube.com/watch?v=ntZapbLcqO0&t=1s

Köszönjük!